Atjar Pedis Pedis

zeer pikant zuur van Antilliaanse origine
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 3 uien fijngesneden
  • 3 madame janet promente
  • 1 teen knoflook fijngehakt
  • 2 kopjes azijn
  • 1 eetlepel(s) suiker

Instructies

  • Snij de madame janet met mes en vork of met keukenhandschoenen aan.
  • Wel goed klein snijden en vermengen met de knoflook en de uien.
  • In een glazen pot doen en de aan de kook gebrachte azijn met suiker erbij gieten.
  • Laten afkoelen en in de koelkast bewaren.

Notities / Tips / Wijnadvies

Waarschuwing:

Dit is een zeer heet zuur.
Nooit met de blote handen de gesneden madame janet aanraken.
Elk plekje huid wat dan door de handen aangeraakt wordt, brandt nog uren na.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht
Land van herkomst Antillen