Avocats farcis aux oeufs de saumon

(avocado's gevuld met kaviaar van zalm)
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 avocado
  • 3 eetlepel(s) zalmkuit
  • 1 citroen
  • zout
  • peper
  • 2 eetlepel(s) slagroom

Instructies

  • Snij de avocado's in de lengte doormidden.
  • Haal de pit eruit.
  • Schep er met een lepeltje voorzichtig een deel van het vruchtvlees uit.
  • Pers de citroen.
  • Snij het avocadovruchtvlees in kleine blokjes.
  • Meng deze met de zalmkuit.
  • Meng de slagroom erdoor.
  • Breng op smaak met citroensap.
  • Zout licht en geef er peper over.
  • Vul de halve avocado's met dit mengsel en serveer direct.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Fruit / Vis