Aziatische visfilet met kastanjechampignons
Ingrediënten
Instructies
- Kook de wortelstukjes 7 minuten in water met zout, giet ze af.
- Verhit de helft van de olie en bak de champignons al omscheppend 3 minuten op een hoog vuur.
- Schep de bosuitjes erdoor en bak ze 1 minuut op een hoog vuur mee.
- Bestrooi met peper en zout naar smaak.
- Verhit de rest van de olie en bak de vis volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
- Schep de woksaus door de worteltjes en warm dit goed door.
- Schep het champignonmengsel op de vis en serveer met de worteltjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met gekookte aardappelen.
De wortel en zoetzure woksaus geven dit visgerecht een zoete smaak.
Ook lekker voor kinderen.
Wijnadvies:
Andes Peaks, Chardonnay, wit, ChiliInfo:
Een slank visgerecht met een royale portie groenten.De wortel en zoetzure woksaus geven dit visgerecht een zoete smaak.
Ook lekker voor kinderen.