Aziatische visfilet met kastanjechampignons

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 bos wortelen geschrapt en in schuine stukjes
  • peper
  • zout
  • 3 eetlepel(s) roerbakolie Lanfranchi
  • 250 g kastanjechampignons in plakjes
  • 3 bosuitjes in schuine stukjes
  • 2 schaaltjes Visfilet aziatisch à 200-250 g
  • 2 eetlepel(s) woksaus sweet & sour Conimex

Instructies

  • Kook de wortelstukjes 7 minuten in water met zout, giet ze af.
  • Verhit de helft van de olie en bak de champignons al omscheppend 3 minuten op een hoog vuur.
  • Schep de bosuitjes erdoor en bak ze 1 minuut op een hoog vuur mee.
  • Bestrooi met peper en zout naar smaak.
  • Verhit de rest van de olie en bak de vis volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
  • Schep de woksaus door de worteltjes en warm dit goed door.
  • Schep het champignonmengsel op de vis en serveer met de worteltjes.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met gekookte aardappelen.

Wijnadvies:

Andes Peaks, Chardonnay, wit, Chili

Info:

Een slank visgerecht met een royale portie groenten.
De wortel en zoetzure woksaus geven dit visgerecht een zoete smaak.
Ook lekker voor kinderen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Vis