Aziatische visroerbak met knapperige groenten

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 g Chinese eiermie
  • zout
  • 3 eetlepel(s) Oosterse roerbakolie
  • 2 bakjes Aziatische roerbakschotel
  • 400 gChinese roerbakgroenten
  • 200 g taugé
  • 2 eetlepel(s) sojasaus

Instructies

  • Bereid de mie in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verhit de helft van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en roerbak de roerbakschotel al omscheppend gaar.
  • Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de roerbakgroenten al omscheppend beetgaar. Schep de taugé en de soja erdoor en warm kort door.
  • Schep de afgegoten mie door de visroerbak en warm alles goed door.
  • Serveer met de groenten.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:
Oranje Rivier Colombard/Chardonnay, wit, Zuid-Afrika
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Roerbakken / Wokken / Vis
Land van herkomst Azië