Babi sajoeran 2

gekruiden varkensvlees met papria en champignons
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 500 gram varkenshaas
  • 2 uien in ringen
  • 1 grote paprika in ringen
  • 2 goudbouillonblokjes
  • 2 theelepel ve-tsin
  • 1 theelepel djahé
  • 2 eetlepel(s) zilveruitjes
  • 1 eetlepel(s) suiker
  • 250 gram champignons
  • ¾ pakje margarine
  • ½ eetlepel(s) maïzena

Instructies

  • Het vlees (fricandeau kan ook) in de margarine lichtbruin braden, uit de pan halen en in plakken snijden.
  • Champignons halveren.
  • De rest van de ingrediënten gaat in de hete margarine.
  • Na ca. 3 min. de maïzena aangelengd met ½ à 1 kopje water toevoegen om het geheel te binden.
  • Tenslotte gaan de plakken vlees weer in de pan en de deksel erop.
  • Zachtjes gaar laten sudderen.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Varkensvlees / Vlees
Land van herkomst Indonesië