Babi sajoeran 2
gekruiden varkensvlees met papria en champignons
Ingrediënten
- 500 gram varkenshaas
- 2 uien in ringen
- 1 grote paprika in ringen
- 2 goudbouillonblokjes
- 2 theelepel ve-tsin
- 1 theelepel djahé
- 2 eetlepel(s) zilveruitjes
- 1 eetlepel(s) suiker
- 250 gram champignons
- ¾ pakje margarine
- ½ eetlepel(s) maïzena
Instructies
- Het vlees (fricandeau kan ook) in de margarine lichtbruin braden, uit de pan halen en in plakken snijden.
- Champignons halveren.
- De rest van de ingrediënten gaat in de hete margarine.
- Na ca. 3 min. de maïzena aangelengd met ½ à 1 kopje water toevoegen om het geheel te binden.
- Tenslotte gaan de plakken vlees weer in de pan en de deksel erop.
- Zachtjes gaar laten sudderen.