Bami Godok

bami soep
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 gram dunne bami
  • 5-6 champignons fijngesneden
  • 12 peultjes in reepjes
  • 150 gram kippenborst
  • 1 theelepel ham in reepjes
  • 4 worteltjes in reepjes
  • ½ blikje bamboespruiten
  • 1 handje taugé schoongemaakt
  • zout
  • peper
  • ve-tsin

Instructies

  • Kook de bami gaar en uit laten lekken.
  • Klaar houden voor gebruik.
  • Van de kip ⅔ liter bouillontrekken.
  • Is de kip gaar, haal deze eruit en in kleine stukjes plukken.
  • Laat de bouillon op een klein vuur sudderen.
  • Bamboespruiten in schijfjes snijden.
  • Voeg de kip en de rest van de ingrediënten toe.
  • Kruiden naar eigen smaak toevoegen.
  • Nu de bami erbij en alles goed doorroeren.
  • Maak een omelet en snij deze in kleine stukjes.
  • Garneer er de bami mee.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Soep
Land van herkomst Indonesië