Bananencake zonder suiker

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 100 gram zelfrijzend bakmeel
  • 60 gram havermout
  • 3 eieren
  • 3 grote bananen liefst zo rijp mogelijk
  • 1 tl kaneel
  • handje walnoten
  • handje blauwe bessen

Instructies

  • Verwarm je oven voor op 180 graden.
  • Prak de bananen fijn in een kom.
  • Zijn je bananen nog erg hard, dan kun je de bananen ook pureren met een staafmixer of een keukenmachine.
  • Voeg de eieren toe aan de gepureerde bananen en meng dit goed door elkaar.
  • Voeg vervolgens de havermout, bakmeel en kaneel toe.
  • Goed mengen en vervolgens voeg je de walnoten en blauwe bessen toe.
  • Meng alles goed door elkaar en giet het beslag in een ingevette cakevorm.
  • Zet de bananencake voor circa 45 tot 50 minuten in de oven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Cake
Geschikt voor Dieët: Suikervrij