Barbounia sto harti

4 kleine rode ponen 6 eetlepels olijfolie 2 eetlepels citroensap 1 theelepel marjolein 4 eetlepels fijngehakte peterselie zout, peper 8 dunne schijven citroen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediƫnten

  • 4 kleine rode ponen
  • 6 eetlepel(s) olijfolie
  • 2 eetlepel(s) citroensap
  • 1 theelepel marjolein
  • 4 eetlepel(s) peterselie
  • zout
  • peper
  • 8 citroen

Instructies

  • Wrijf de ponen van binnen en van buiten in met olijfolie.
  • Meng 5 eetlepels olijfolie, citroensap, peterselie, marjolein, zout en peper tot een saus.
  • Knip vier stukken aluminiumfolie, elk groot genoeg om een vis in te verpakken.
  • Smeer ze in met een beetje olie.
  • Leg op elk stuk folie een vis en garneer die met de schijfjes citroen.
  • Besprenkel de vissen met het oliemengsel en verpak ze goed in de folie.
  • Leg ze in een vuurvaste schaal en bak ze 30 minuten in een voorverwarmde oven (stand 4)
--------------------------------------------------------------------------------------------------