Bastognetaartjes met Mascarpone en frambozen

Porties: 2
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 15 gram boter
  • 6 bastognekoeken
  • 1 eetlepel gemberjam
  • 200 gram frambozen
  • 1 mespunt gemberpoeder
  • 2 eetlepels poedersuiker
  • 75 gram Mascarpone

Instructies

  • Smelt de boter.
  • Verkruimel de koeken met een deegroller en meng de boter, de jam en het gemberpoeder erdoor.
  • Verdeel het kruimelmengsel over de bodem van 2 kleine taartvormpjes van ± 10 cm doorsnee en druk het goed aan.
  • Laat de taartbodems in de koelkast minstens 1/2 uur opstijven.
  • Was de frambozen en schep er 1 eetlepel poedersuiker door.
  • Roer de andere lepel poedersuiker door de Mascarpone.
  • Schep de Mascarpone en de frambozen in de taartjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Taart