Biscuittaart van Astrid Veltman

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 5 eieren
  • 200 gram kristalsuiker
  • 100 gram bloem
  • 100 gram aardappelmeel
  • ½ zakje bakpoeder

Instructies

  • Klop de eieren in een kom samen met de suiker en mix dit 10 minuten.
  • Mix daarna verder in een warmwaterbad tot het lauw is.
  • Neem de kom dan uit het warmwaterbad en mix tot het koud is (de totale kloptijd is ± 20 minuten).
  • Zeef de bloem met het aardappelmeel en het bakpoeder en spatel dit in
  • gedeelten zachtjes en voorzichtig door het ei-suikermengsel (klop niet meer).
  • Boter een bakvorm goed in en bestrooi hem met bloem.
  • Bak de taart 45-60 minuten op 175°C.
  • Haal de taart uit de oven, neem hem uit de vorm, leg hem op een taartrooster en laat afkoelen.
  • Snijd hem doormidden en werk af met fruit en slagroom.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Taart