Boerenpannenkoek met hamreepjes

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eetlepel(s) olijfolie traditioneel
  • 1 zak champignonroerbak à 400 g
  • 2 bakjes hamreepjes à 150 g
  • 1 blik Unox champignonragout à 400 g
  • 8 pannenkoeken naturel

Instructies

  • Verhit de olie en roerbak de champignonroerbak ± 5 minuten op een hoog vuur.
  • Voeg de hamreepjes en de ragout toe en warm alles goed door.
  • Verwarm de pannenkoeken volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verdeel het ragoutmengsel over de pannenkoeken en vouw ze dubbel.
  • Serveer direct.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveertip:

Voeg aan het champignonmengsel 3 eetlepels fijngeknipte bieslook toe en bestrooi de ragout met een paar eetlepels geraspte belegen kaas.

Wijnadvies:

rosé wijn, Huiswijn, Spanje
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pannenkoeken / Varkensvlees