Boerenwit

Boerenwit

Porties: 1 grood brood: circa 12 sneetjes
Deel op Facebook Recept afdrukken

Instructies

  • Dit is het simpelste brood van allemaal, dus een prima starter voor de beginneling achter de broodmachine.
  • Verderlicht, met een luchtige structuur en een lekkere, traditioneel gebakken korst.
  • Typisch zo'n brook voor elke dag.
  • Doe alle ingredienten in het bakblik van de broodmachine, houd de volgorde en werkwijze aan zoals aangegeven in de gebruiksaanwijzing.
  • Zet het bakblik in de broodmachine en stel het apparaat in op het bassisprobgramma met de orst naar keuze .
  • Druk op start
  • Bestrijk net voor het bakken de bovenkant van het deeg met water en bestrooi er bloem over.
  • Je kunt de bovenkant van het brood desgewenstnog met een scherp mes insnijden, pas hierbij wel op dat de rand van het bakblik niet beschadigt.
  • Neem het brood na het bakproces uit de machine en laat het op een taartrooster afkoelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieƫn Brood