Bolletjes met rosbief, ei en whisky saus

Bolletjes met rosbief, ei en whisky saus

(Voor 2 personen, 9 punten per persoon voor 2 bolletjes p.p.)
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 witte bolletjes uitgehold tot je 35 gram per bolletje over houdt
  • 2 ons rosbief
  • 4 eieren 4 minuten gekookt, gehalveerd in de lengte
  • 2 handjes rucola gesneden
  • 4 eetlepel(s) fritessaus Remia 5%
  • 2 eetlepel(s) tomatenketchup Heinz 50%
  • 1 kleine ui gesnipperd
  • peper uit de molen
  • zout uit de molen
  • 1 theelepel worcestershire saus
  • 1 eetlepel(s) whisky
  • 3 druppels tabasco

Instructies

  • Zorg dus dat de bolletjes 35 gram per stuk zijn, ik pluk de binnenkant eruit.
  • Meng de fritessaus, tomatenketchup, whisky, worcestersaus en tabasco door elkaar.
  • Leg wat rucola op de bolletjes, daarop 50 gram rosbief (per bolletje), dan peper en zout, de uitjes, de saus (1,5 eetlepel per broodje) en twee helften ei.
  • Lekker als broodmaaltijd voor de zaterdag (wij, van de oude stempel, eten op zaterdag altijd brood).
————————————————————————————————–
Recept categorieën Broodjes / Ei