Bonensalade met feta
Aller Hande 1996
Ingrediënten
Instructies
VOORBEREIDEN: (kan dezelfde ochtend):
- Bonen en maïskorrels in zeef afspoelen onder koud water en laten uitlekken.
- Paprika wassen, schoonmaken en in kleine stukjes snijden.
- In kom chilisaus, olie, citroensap en knoflookpoeder tot sausje roeren.
- Op smaak brengen met zout en peper.
- Bosuitje in dunne ringetjes snijden.
- Bonen, maïskorrels, paprika, bosui en sausje door elkaar scheppen.
- Boven kommetje koriander fijnknippen.
- Sla wassen en bladeren uitslaan.
- Feta in blokjes snijden.
BEREIDEN:
- Sla langs rand van platte schaal verdelen.
- Koriander door bonensalade scheppen.
- Bonensalade in midden van schaal scheppen.
- Feta over bonensalade verdelen.
- Serveren met tortillachips.