Brik met champignons

Brik met champignons

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 200 gr filodeeg
  • 50 gr boter gesmolten
  • 250 gr champignons in plakjes
  • 1 ui gesnipperd
  • handje peterselie geknipt
  • 1 eetlepel(s) bloem

Instructies

  • Roerbak champignons en ui gedurende 5 minuten.
  • Voeg de bloem toe en peper en zout naar smaak en pureer dit mengsel.
  • Bestrijk een reep met boter en leg er een tweede reep op, bestrijk die ook met boter.
  • Schep een eetlepel van de champignonpuree aan de korte kant van iedere deegreep.
  • Rol de repen op tot driehoekjes en frituur ze goudbruin.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten
Land van herkomst Algerijë
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch