Broccolischnitzel met gele rijst

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pak gele rijst 325 g
  • 1 zak sperziebonen panklare 500 g
  • zout
  • peper
  • 3 bosuitjes
  • 25 g boter of margarine
  • 2 schaaltjes Tivall broccolischnitzel met Goudse kaas à ca. 220 g
  • ½ flesje bieslooksaus à 250 ml

Instructies

  • Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Sperziebonen in ca. 7 minuten beetgaar koken in weinig water met zout.
  • Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
  • In koekenpan boter verhitten.
  • Broccolischnitzels in ca. 5 minuten goudbruin bakken, af en toe keren.
  • Bosui door bieslooksaus scheppen.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Rijst afgieten, 5 minuten laten staan en sperziebonen door rijst scheppen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Rijst direct serveren met schnitzels en bieslook-bosuisaus.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten
Land van herkomst Nederland
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch