Broccolistamppot met kip en kaas

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 kg aardappels kruimig
  • 700 g broccoli
  • 1 schaaltje kipfilet ca. 300 g
  • 25 g boter of margarine
  • 1 stukje pikante kaas ca. 160 g
  • 150 ml melk

Instructies

  • Aardappels schillen, in stukken snijden, wassen en in ca. 20 minuten gaar koken.
  • Intussen broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen in plakjes snijden.
  • Broccoli in ca. 6 minuten beetgaar koken.
  • Kip in reepjes snijden en bestrooien met zout en peper.
  • In koekenpan helft van boter verhitten en kipreepjes in ca. 5 minuten rondom bruin bakken.
  • Kaas in kleine blokjes snijden.
  • Aardappels afgieten en met melk en rest van boter tot puree stampen.
  • Broccoli, kip en kaas erdoor mengen.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Stamppot nog even door en door verwarmen.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Gevogelte / Groenten / Hoofdgerechten / Kaas / Kip / Stamppot
Land van herkomst Nederland