Bruschetta con pomodoro

geroosterd brood met tomaat

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eetlepel(s) olijfolie extra vierge
  • 2 zeer fijngehakte ansjovisfilets
  • peper
  • 1 bolletje mozzarella
  • 4 dunne sneetjes boerenbruin of Italiaans bruinbrood
  • 1 gehalveerd teentje knoflook
  • 2 grofgehakte rijpe tomaten

Instructies

  • Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
  • Meng in een kommetje de olie en de ansjovisfilets en breng op smaak met
  • peper.
  • Snijd van de mozzarella 4 plakjes af.
  • Rooster het brood vlak onder de grill aan beide zijden.
  • Wrijf de sneetjes brood in met knoflook, verdeel er het ansjovismengsel over,
  • leg de tomaat en de plakje mozzarella erop en laat de mozzarella vlak onder
  • de grill in ± 3 minuten smelten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brood
Land van herkomst Italië