Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 2 eetlepel(s) olijfolie extra vierge
- 2 zeer fijngehakte ansjovisfilets
- peper
- 1 bolletje mozzarella
- 4 dunne sneetjes boerenbruin of Italiaans bruinbrood
- 1 gehalveerd teentje knoflook
- 2 grofgehakte rijpe tomaten
Instructies
- Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
- Meng in een kommetje de olie en de ansjovisfilets en breng op smaak met
- peper.
- Snijd van de mozzarella 4 plakjes af.
- Rooster het brood vlak onder de grill aan beide zijden.
- Wrijf de sneetjes brood in met knoflook, verdeel er het ansjovismengsel over,
- leg de tomaat en de plakje mozzarella erop en laat de mozzarella vlak onder
- de grill in ± 3 minuten smelten.