Californische kaassalade

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 200 g belegen Goudse Kaas of Edammer kaas
  • 2 appels
  • l peer
  • 100 g gepelde walnoten
  • 1,5 dl mayonaise
  • 2 eetlepel(s) slagroom
  • 1 eetlepel(s) pittige mosterd
  • enkele blaadjes sla

Instructies

  • Snijd de kaas in kleine blokjes.
  • Schil de appels, snijd ze in partjes, verwijder de klokhuizen en snijd de partjes in kleine stukjes.
  • Schil de peer, snijd hem in partjes, verwijder het klokhuis en snijd de partjes in kleine blokjes.
  • Hak de gepelde walnoten grof.
  • Vermeng de kaas met de stukjes appel, de stukjes peer en de gehakte walnoten.
  • Vermeng de mayonaise met de slagroom en de mosterd.
  • Roer de saus door de salade.
  • Leg een paar slablaadjes op een platte schaal en drapeer hier de salade op

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer de Californische kaassalade met toast en boter.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Kaas / Salade