Cappelletti con Prosciutto Crudo e Pesto alla Genovese

gevulde pasta met rauwe ham en pesto

Porties: 3
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 eetlepel pijnboompitten
  • 1 ui fijngesneden kleine
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 6 gedroogde tomaten in reepjes
  • ½ kleine courgette ongeschilde in halve plakjes
  • 250 gram Cappelletti con Prosciutto Crudo Buitoni Fresco
  • zout
  • peper
  • 140 gram Pesto alla Genovese Buitoni Fresco
  • 3 eetlepels Parmezaanse kaas grof geschaafde
  • 2 eetlepels basilicum fijngesneden

Instructies

  • Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan lichtbruin.
  • Bak de ui ± 5 minuten in de olie en bak de tomaat en de courgette ± 5 minuten mee.
  • Kook de cappelletti in ruim kokend water met zout in 3-4 minuten beetgaar en laat ze uitlekken.
  • Meng de pesto en het courgettemengsel en roer dit direct door de cappelletti.
  • Bestrooi de pasta met de kaas, basilicum en pijnboompitten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta / Varkensvlees / Voorgerechten
Land van herkomst Italië