Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 verse ananas
- 3 eetlepel(s) suikersiroop
- 100 ml dry orange Curaçao
- 100 gram amandellikeur
- 65 ml grenadinesiroop
- 1 fles witte rum
- 2 flessen champagne
- 1 fles mineraalwater
- 1 sinaasappel
- wat aardbeien
Instructies
- Snij de ananas in schijven, verwijder de randen en de harde kern.
- Snij de schijven in stukjes.
- Doe de ananasstukjes in een bowlschaal.
- Voeg de suikersiroop, dry orange curacao, amandellikeur en grenadinesiroop toe.
- Leng het aan met de rum en laat deze basis 2 uur koelen.
- Leng voor het serveren aan met de champagne en mineraalwater.
- Garneer het geheel met kleine sinaasappelschijfjes en verse aardbeien.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveertip: Serveer dit in mooie brede glazen op een pootje en het ziet er gelikt uit.