Champignons à l’escargot

 

Champignons à l'escargot (champignons als escargots)

(champignons als escargots)
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 16 grote champignons
  • 2 sjalotjes fijngehakt
  • 5 teentjes knolfook fijngehakt
  • 250 gram boter
  • 1 bos(jes) peterselie fijngehakt
  • zout
  • peper

Instructies

  • Roer de boter zacht en meng de sjalot, knoflook en peterselie erdoor.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Vet een ovenvaste schaal in met boter.
  • Borstel de champignins schoon en haal de stelen eraf.
  • Vul de champignons met kruidenboter en zet ze in de schaal.
  • Zet deze 30 minuten in een oven van 200 C.
  • Serveer meteen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch