Chili con carne 3

      Reacties uitgeschakeld voor Chili con carne 3

Chili con carne 3

Categorie met vlees
porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in

  • 2 uien gesnipperd
  • 2 rode paprika's in stukjes
  • 1 zakje boontjesmix 250 g, AH
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 500 g half-om-halfgehakt
  • 1 kuipje Knorr Kruidenpasta Chili Con Carne 100 g
  • 2 blikjes kidneybonen à 400 g
  • 1 zakje tortillachips 150 g

Hoe maak ik het klaar

  • Verhit de olie in een braadpan en bak het gehakt rul.
  • Schep de ui en paprika erdoor en 3 minuten meebakken.
  • Boontjes toevoegen en 3 minuten bakken.
  • Kruidenpasta en 200 ml water erdoor roeren.
  • Breng aan de kook.
  • 5 minuten zachtjes laten koken.
  • Laat de bonen uitlekken en bij het gehaktmengsel voegen.
  • Breng het geheel weer aan de kook.
  • Verwarm nog 2 minuten zachtjes.
  • Serveer de chili con carne met de chips.

Tips / Opmerkingen

Wijnadvies: Coteaux du Languedoc