Chili met maïs en kaas

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 eetlepel(s) Mediterrane roerbakolie
  • 1 ui gesnipperd
  • 2 blikken kidneybonen in chilisaus
  • 1 blik maïs à 300 g, uitgelekt
  • 40 g tortillachips
  • 150 g geraspte pizzakaas

Instructies

  • Verhit de olie en fruit de ui in ± 5 minuten goudgeel en glazig.
  • Schep de bonen en de maïs erdoor en verwarm alles al omscheppend.
  • Verdeel de bonen over een ingevette ovenschaal en verdeel de chips erover.
  • Bestrooi de chips met de kaas en laat ze in een voorverwarmde oven (200 °C) in ± 5 minuten gratineren.

Notities / Tips / Wijnadvies

 

Wijnadvies:

Huiswijn rosé, Frankrijk
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Kaas
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch