Chinese Soep Van Voorjaarsgroenten

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Instructies

  • Knip sterrenkers of jonge raapstelen (wortels verwijderen) in stukjes.
  • Klop de eieren met peper en zout als voor een omelet.
  • Breng de bouillon aan de kook, roer de eieren erdoor zodat ze stollen in uiterst dunne slierten.
  • Doe de sterrenkers of raapstelen in soepkommen of terrine en schenk de kokende bouillon erop.
  • Afmaken met knoflook en ve-tsin en eventueel met een paar druppels citroensap.

Magnetron:

  • Halveer de hoeveelheden.
  • Breng de bouillon in een glazen litermaat afgedekt in 7-8 min. op 100% aan de kook.
  • Roer de losgeklopte eieren erdoor en vervolgens de sterrenkers of raapstelen.
  • Breng tot slot de bouillon op smaak met knoflooksap en ve-tsin.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Magnetron koken / Soep
Land van herkomst China / Indonesië