Chorizosandwich met eiersalade

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 4 sneetjes Zaans vloervolkorenbrood
  • 1 kleine ui
  • 10 groene olijven met piment potje á 350 g, Carbonell,
  • 75 g eiersalade bakje á 250 g, AH,
  • 1 ½ eetlepel(s) boter of margarine
  • 50 g chorizoworst plakjes,
  • 25 g veldsla zakje á 75 g

Instructies

  • Sneetjes brood in broodrooster goudbruin roosteren.
  • Intussen ui pellen en in dunne ringen snijden.
  • Olijven in plakjes snijden.
  • In kom eiersalade en olijven door elkaar scheppen.
  • Sneetjes brood besmeren met boter.
  • Plakjes chorizo over 2 sneetjes brood verdelen.
  • Eiersalade erop scheppen, uienringetjes erover verdelen.
  • Veldsla erop leggen en afdekken met rest van sneetjes brood (besmeerde kant onder).
  • Sandwiches met scherp mes diagonaal doormidden snijden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brood / Broodjes / Lunch / Varkensvlees