Chorizosandwich met eiersalade
Aller Hande 1996
Equipment
Ingrediënten
- 4 sneetjes Zaans vloervolkorenbrood
- 1 kleine ui
- 10 groene olijven met piment potje á 350 g, Carbonell,
- 75 g eiersalade bakje á 250 g, AH,
- 1 ½ eetlepel(s) boter of margarine
- 50 g chorizoworst plakjes,
- 25 g veldsla zakje á 75 g
Instructies
- Sneetjes brood in broodrooster goudbruin roosteren.
- Intussen ui pellen en in dunne ringen snijden.
- Olijven in plakjes snijden.
- In kom eiersalade en olijven door elkaar scheppen.
- Sneetjes brood besmeren met boter.
- Plakjes chorizo over 2 sneetjes brood verdelen.
- Eiersalade erop scheppen, uienringetjes erover verdelen.
- Veldsla erop leggen en afdekken met rest van sneetjes brood (besmeerde kant onder).
- Sandwiches met scherp mes diagonaal doormidden snijden.