Ciabatta met gebakken courgette en belegen kaas

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 voorgebakken ciabatta à 300 g
  • ½ courgette in plakjes
  • 3 eetlepel(s) groene pesto
  • peper
  • zout
  • 2 takjes basilicum
  • 4 plakken belegen kaas
  • 2 eetlepel(s) olijfolie traditioneel

Instructies

  • Bak het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking af.
  • Laat het brood afkoelen tot kamertemperatuur.
  • Verhit de olie en bak de courgetteplakjes aan beide kanten bruin.
  • Snijd het brood open en bestrijk de onderzijde van het brood met de pesto.
  • Verdeel de courgette erover, bestrooi met peper en zout naar smaak en dek het af met de kaas. Bestrooi met de blaadjes basilicum en dek alles af met de bovenkant van het brood.
  • Snijd het brood in vieren en serveer direct.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:

Duc de Termes, rosé, Frankrijk
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Lunch