Ciabatta met ham en mozzarella

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 mini afbak ciabattabroodjes
  • 25 g kruidenmix bruschetta potje a 70 g
  • 1 eetlepel olijfolie extra vierge
  • 125 gr mozzarella
  • 2 bakje beenham in honing-mosterdsaus Stegeman

Instructies

  • Bak de broodjes ± 7 minuten in een voor­verwarmde oven (200 °C).
  • Roer de kruidenmix met 25 ml heet water door elkaar.
  • Voeg de olie toe en laat even wellen.
  • Snijd de broodjes open en bestrijk de onderste helften met de kruidenmix.
  • Snijd het kaasje in plakken en verdeel ze over de kruidenmix.
  • Zet de onderste helften van de broodjes 5 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Verwarm de ham volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verdeel de ham over de kaas en sluit de broodjes.
  • Serveer direct.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:

Qool Wines, Paradis, Chardonnay, wit, Frankrijk
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Vlees