Ciabatta met ham en mozzarella
Ingrediënten
- 4 mini afbak ciabattabroodjes
- 25 g kruidenmix bruschetta potje a 70 g
- 1 eetlepel olijfolie extra vierge
- 125 gr mozzarella
- 2 bakje beenham in honing-mosterdsaus Stegeman
Instructies
- Bak de broodjes ± 7 minuten in een voorverwarmde oven (200 °C).
- Roer de kruidenmix met 25 ml heet water door elkaar.
- Voeg de olie toe en laat even wellen.
- Snijd de broodjes open en bestrijk de onderste helften met de kruidenmix.
- Snijd het kaasje in plakken en verdeel ze over de kruidenmix.
- Zet de onderste helften van de broodjes 5 minuten in de voorverwarmde oven.
- Verwarm de ham volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verdeel de ham over de kaas en sluit de broodjes.
- Serveer direct.