Ciabattina met sardientjes

Aller Hande 1996
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 ciabatttina's 225 g,
  • 2 blik sardientjes in olie á netto 120 g,
  • 2 tomaten
  • 8 groene olijven met piment potje, Drossa,
  • versgemalen zwarte peper

Instructies

  • Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
  • Intussen ciabattina's als broodjes opensnijden.
  • Sardientjes laten uitlekken en graatjes verwijderen.
  • Sardientjes halveren.
  • In midden van oven ciabattina's (met korstkant boven) ca. 5 minuten bakken.
  • Intussen tomaten wassen, schoonmaken en in plakjes snijden.
  • Olijven in plakjes snijden.
  • Broodjes uit oven nemen, maar oven laten aanstaan.
  • Broodjes beleggen met tomatenplakjes, sardientjes en olijfplakjes.
  • Bestrooien met peper.
  • In midden van oven broodjes in ca. 5 minuten lauwwarm laten worden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brood / Broodjes / Lunch / Vis