Côtelettes de chevreuil aux cerises

reekoteletten met kersen
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 3 eetlepels aalbessengelei
  • 1 blik kersen
  • 4 sneden peperkoek
  • zout
  • 8 reekoteletten
  • 100 g boter
  • ½ dl slagroom
  • 3 dl pepersaus

Instructies

  • Verwarm de pepersaus.
  • Warm de kersen op in hun vocht, maar laat ze niet aan de kook komen.
  • Werk met een garde de slagroom en de aalbessengelei door de pepersaus.
  • Smelt de boter en als deze heet is bak dan de koteletten in 5 minuten bruin.
  • Leg ze op een voorverwarmde dienschaal.
  • Bak in dezelfde dienschaal de sneden peperkoek en leg deze tussen de koteletten.
  • Leg de kersen om de koteletten op de schaal.
  • Geef er wat saus over en serveer er eventueel kastanejepuree bij.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Fruit / Hoofdgerechten / Wild
Land van herkomst Frankrijk