Couscous met feta

      Reacties uitgeschakeld voor Couscous met feta

 

Couscous met feta

Auteur C1000

Wat gaat er in

  • 1 blik kikkererwten à 400 g
  • 1 pak Lassie couscous Marokkaans gekruid à 275 g
  • 4 eetlepels olijfolie traditioneel
  • 1 zak uisnippers à 175 g
  • 3 paprika’s rood, geel, groen in repen
  • 200 g feta verkruimeld
  • 3 eetlepels verse koriander grof gesneden

Hoe maak ik het klaar

  • Spoel de kikkererwten in een zeef af onder stromend water en laat ze uitlekken.
  • Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Verhit de olie en bak de ui met de paprikarepen al omscheppend in ± 10 minuten gaar.
  • Schep ze met de kikkererwten door de afgegoten couscous.
  • Strooi de kaas en de koriander erover en serveer direct.

Tips / Opmerkingen

Serveertip:

Lekker met roergebakken plakjes courgette met fijngesneden muntblaadjes.

Wijnadvies:

rosé wijn, Sacred Hill, Australië