Couscoussalade met fruits de mer

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 g fruits de mer
  • 1 pakje Tunesische couscous Lassie
  • 3 lenteui in ringetjes
  • ½ bak tomaat gehalveerd
  • 2 eetlepel(s) zonnebloempitten geroosterd
  • 100 rucolasla
  • 3 eetlepel(s) peterselie fijngesneden
  • 1 avocado in kleine blokjes
  • 1 citroen
  • 1 eetlepel(s) citroensap
  • 3 eetlepel(s) olijfolie
  • peper
  • zout

Instructies

  • Laat de couscous in heet water wellen volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat het afkoelen tot lauw.
  • Snijd de citroen in plakjes en snijd deze in kwarten.
  • Klop een dressing van de olijfolie, citroensap, peper en zout.
  • Meng de couscous met de overige ingredienten, citroenpuntjes en de dressing.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Salade / Vis / Zeevruchten