Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 200 gram volkoren couscous
- ¼ groentebouillontablet met minder zout
- 2 eieren
- 250 gram kerstomaatjes
- 2 gegrilde paprika's koeling, zonder zout
- ijsberg sla
- 1 eetlepel(s) olijfolie
- citroensap of azijn
- 50 gram zachte geitenkaas
Instructies
- Doe de couscous in een schaal.
- Breng 250 ml water met het groentebouillontablet aan de kook.
- Schenk de bouillon over de couscous en roer met een vork.
- Laat de couscous wellen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Kook de eieren in 10 minuten hard.
- Laat ze afkoelen.
- Was de tomaatjes en halveer ze.
- Snijd de paprika’s in reepjes.
- Meng de groente door de couscous en laat het afkoelen.
- Rol bladen sla op en snijd ze in reepjes. Meng de sla door de couscous.
- Maak de salade op smaak met de olie en wat citroensap of azijn.
- Pel de eieren, snijd ze in parten en leg ze op de couscous.
- Verkruimel de geitenkaas er over.