Couscoussalade met paprika en geitenkaas

Couscoussalade met paprika en geitenkaas

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 200 gram volkoren couscous
  • ¼ groentebouillontablet met minder zout
  • 2 eieren
  • 250 gram kerstomaatjes
  • 2 gegrilde paprika's koeling, zonder zout
  • ijsberg sla
  • 1 eetlepel(s) olijfolie
  • citroensap of azijn
  • 50 gram zachte geitenkaas

Instructies

  • Doe de couscous in een schaal.
  • Breng 250 ml water met het groentebouillontablet aan de kook.
  • Schenk de bouillon over de couscous en roer met een vork.
  • Laat de couscous wellen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • Kook de eieren in 10 minuten hard.
  • Laat ze afkoelen.
  • Was de tomaatjes en halveer ze.
  • Snijd de paprika’s in reepjes.
  • Meng de groente door de couscous en laat het afkoelen.
  • Rol bladen sla op en snijd ze in reepjes. Meng de sla door de couscous.
  • Maak de salade op smaak met de olie en wat citroensap of azijn.
  • Pel de eieren, snijd ze in parten en leg ze op de couscous.
  • Verkruimel de geitenkaas er over.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Kaas / Salade
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch