Crostini met gerookte forel en waterkerspesto

Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 gerookte forel filets
  • 75 g waterkers
  • 25 g walnoot
  • citroensap
  • ½ eetleoel geraspte mierikswortel
  • ½ deciliter olijfolie
  • zout
  • peper
  • ciabatta brood

Instructies

  • Snij het brood in plakjes van 1 cm dik, bak deze af in een oven van 200°c
  • Helft van waterkers walnoten en mierikswortel zeer fijn hakken; citroensap en gehakte ingrediënten in bekken doen; langzaam olijfolie toevoegen; op smaak brengen met peper en zout
  • Forel schoonmaken en in stukjes van 3 cm snijden
  • Gebakken ciabatta insmeren met de waterkerspesto; hierop een blaadje waterkers en vervolgens een stukje gerookte forel; op schaal dresseren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Vis