Crostini met spinazie en pesto

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 rode ui
  • 4 tomaat
  • 8 sneetjes wit-casinobrood
  • 3 eetlepel(s) olijfolie
  • 200 gram panklare spinazie (zak à 300 gram)
  • 3 eetlepel(s) pesto alla genovese (potja à 190 gram)

Instructies

  • Ui pellen en snipperen. 
  • Tomaten in dunne reepjes snijden. 
  • Brood zonder korsten in broodrooster of in een droge koekenpan roosteren. 
  • Elke snee 2 maal diagonaal doorsnijden, zodat kleine driehoekjes ontstaan. 
  • In wok of braadpan ui in olie fruiten. 
  • Spinazie erbij doen en roerbakken tot spinazie geslonken is. 
  • Tomatenreepjes er doorscheppen en met zout en peper op smaak brengen. 
  • Brood besmeren met pesto en spinaziemengsel erover verdelen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brood
Land van herkomst Italië