Donder en hete bliksem

Donder en hete bliksem

Donder en hete bliksem

Snel te maken.
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 eetlepels bloemenhoning pot à 450 g
  • 2 theelepel Franse mosterd
  • 2 pakjes schouderham dikke plakken à 2 plakken
  • 2 goudrenetten appels
  • 1 pak aardappelpuree voor stamppot extra grof à 2 zakjes
  • 1 pot appelcompote 360 g
  • ½ zakje verse bieslook à 25 g

Instructies

  • Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
  • Honing mengen met mosterd.
  • Ham op aluminiumfolie leggen en dik besmeren met honingmengsel.
  • Hampakketjes dichtvouwen.
  • Pakketjes ca. 10 minuten in hete oven leggen.
  • Appels schillen, klokhuizen verwijderen en in stukjes snijden.
  • Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • Stukjes appel en appelcompote door hete puree scheppen en enkele minuten door en door
  • verwarmen. Bieslook fijn knippen.
  • Hete bliksem op smaak brengen met zout en peper.
  • Bieslook over stamppot strooien.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveren met hampakketjes.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Fruit / Hoofdgerechten / Varkensvlees / Vlees
Land van herkomst Nederland