Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 4 eetlepels bloemenhoning pot à 450 g
- 2 theelepel Franse mosterd
- 2 pakjes schouderham dikke plakken à 2 plakken
- 2 goudrenetten appels
- 1 pak aardappelpuree voor stamppot extra grof à 2 zakjes
- 1 pot appelcompote 360 g
- ½ zakje verse bieslook à 25 g
Instructies
- Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4.
- Honing mengen met mosterd.
- Ham op aluminiumfolie leggen en dik besmeren met honingmengsel.
- Hampakketjes dichtvouwen.
- Pakketjes ca. 10 minuten in hete oven leggen.
- Appels schillen, klokhuizen verwijderen en in stukjes snijden.
- Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Stukjes appel en appelcompote door hete puree scheppen en enkele minuten door en door
- verwarmen. Bieslook fijn knippen.
- Hete bliksem op smaak brengen met zout en peper.
- Bieslook over stamppot strooien.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met hampakketjes.