Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
Maak s’avonds van te voren een marinade als volgt:
- Was wat takjes peterselie, schil 2 uien en knoflook en wortel en snij de ui en wortel in schijven.
- Leg het vlees in een grote pan.
- Geef er de laurier bij, de peterselie, de kruidnagel, knoflook, de uien en wortel.
- Wrijf het vlees in met de mosterd.
- Strooi er wat tijmpoeder over, wat zout en peper sprenkel er olie en azijn over.
- Laat het vlees zo marineren totdat we de maaltijd gaan bereiden.
- Draai het een keer om.
- Schil nu de overige 4 uien en snij ze in ringen.
- Haal het vlees uit de marinade en laat het goed uitlekken.
- Passeer de marinade en bewaar het vocht.
- Smelt de boter in een pan en als ze heet is, leg er dan het vlees in met de uienringen.
- Laat het vlees aan alle kanten bruin worden.
- Draai het regelmatig.
- Wanneer het goed bruin is voegen we het vocht van de marinade toe, het bier en de bruine suiker.
- Zet het vuur laag en laat op zeer zacht vuur 3 uur sudderen.
- Controleer voor het serveren de smaak van de saus en geef zonodig zout en peper bij.
- Serveer het zeer heet.