Eieren in mosterdsaus

Aller Hande 1996
Porties: 2 persoon
Bereidingstijd: 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 scharreleieren,
  • 4 takjes peterselie zakje á 30 g,
  • 1 zakje roomsaus 25 g, Maggi,
  • 2 eetlepel(s) Zaanse mosterd Huisman,
  • zout
  • versgemalen peper

Instructies

  • Eieren in 10 minuten hard koken.
  • In kopje peterselie fijnknippen.
  • In pan roomsaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • Mosterd erdoor roeren.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Eieren onder koud stromend water afspoelen, pellen en halveren.
  • Met bolle kant naar boven in schaal leggen.
  • Mosterdsaus erover schenken.
  • Peterselie erover strooien.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveren met krielaardappeltjes en kropsla.

Voedingswaarden

Calories: 270 kcal | koolhydraten: 12 g | Protein: 16 g | Vet: 18 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Ei / Hoofdgerechten
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch