Feestelijke zalm-soep met Hollandse garnaaltjes

      Reacties uitgeschakeld voor Feestelijke zalm-soep met Hollandse garnaaltjes

Feestelijke zalm-soep met Hollandse garnaaltjes

Categorie Soep, vis, Zalm
porties 4
Auteur C1000

Wat gaat er in

  • 2 blikken Terrine Culinair Noorse zalmsoep à 400 ml Menzi
  • 100 g gepelde Hollandse garnalen
  • ½ dl slagroom dik lobbig geklopt
  • eetlepel fijngehakte verse dille schaaltje à 15 g

Hoe maak ik het klaar

  • Verwarm de soep al roerende op een laag vuur tot tegen het kookpunt.
  • Houd 2 eetlepels garnalen apart en schep de rest met 1 eetlepel van de dille door de soep.
  • Schep de soep in borden of kommen en verdeel de slagroom erover.
  • Garneer met de achtergehouden garnalen en de dille.

Tips / Opmerkingen

Lekker met een sneetje Brasseriebrood kaas/ui.

Wijnadvies:

Macon-Villages, wit, Frankrijk