Fettuccine met spinazie en gorgonzola

Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 g fettuccine met spinazie
  • zout
  • 150 g gorgonzola
  • 300 g cocktailtomaatjes in vieren
  • 1 zakje rucola
  • peper

Instructies

  • Kook de fettuccine in ruim water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Giet de pasta af en vang 1 dl van het kookwater op.
  • Schep er de gorgonzola en de cocktailtomaatjes door.
  • Warm alles goed door totdat de kaas gesmolten is en voeg beetje bij beetje het kookvocht toe.
  • Schep de rucola en peper naar smaak door de pasta en serveer direct.
  • Lekker met ijsbergsla met gesnipperde sjalotjes en een caesardressing.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:

Oranjerivier, rosé, Zuid-Afrika
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta
Land van herkomst Italië