Flensjestaart

Porties: 6
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 200 gram bloem
  • 2 eetlepels olie
  • ½ eetlepel zout
  • 5 eieren
  • 5 dl melk
  • 100 gram poedersuiker

Instructies

  • Meng de ingrediënten en bak van dit beslag een flensje.
  • Leg dit op een bord dat bovenop een pan met zacht kokend water ligt en besmeer het met jam.
  • Dek het flensje vervolgens af met een ander bord en bak het volgende flensje.
  • Leg dit bovenop het eerste besmeerde fleosje, enzovoort.
  • Leg tussen de flensjes af en toe een verrassing, zoals een versuikerd viooltje of schijfjes aardbei of een partje grapefruit.
  • Maak de taart tenslotte af door er gebrande, gesmolten suiker over te gieten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pannenkoeken / Taart