Fris gevulde bol met tonijn

Fris gevulde bol met tonijn

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 Italiaanse bollen
  • 2 vleestomaten
  • 40 g smeerboter of margarine
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 1 bakje komkommersalade 250 g
  • 3 pakjes tonijnstukjes à 85 g
  • 1 zak gemengde sla 200 g
  • 4 eetlepels sladressing yoghurt fles à 450 ml

Instructies

  • Bollen overlangs in 3 plakken snijden.
  • Tomaten wassen en in dunne plakken snijden.
  • Boter losroeren met kappertjes.
  • Onderste plakken brood besmeren met kappertjesboter en beleggen met tomaat.
  • Afdekken met brood.
  • Daarop komkommersalade en tonijnstukjes verdelen.
  • Afdekken met bovenkant broodbol.
  • Sla mengen met dressing.
  • Bollen serveren met sla.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Broodjes / Brunch / Lunch / Vis