Frittata al basilico

Omelet met basilicum en kaas
Porties: 2
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 1 ui gesnipperde
  • 30 gram basilicum
  • 1 mespunt zout
  • 1 mespunt zwarte peper
  • 1 eetlepels olijfolie
  • 50 gram boter
  • 3 eetlepels Parmezaanse kaas

Instructies

  • Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit de ui 5 minuten.
  • Klop de eieren los, voeg de fijngehakte basilicum, de geraspte kaas en de gefruite ui toe en breng op smaak met zout en peper.
  • Smelt de boter in de pan en doe het eimengsel erin.
  • Bak de omelet aan beide kanten.
  • Schud de pan af en toe heen en weer om vastkleven te voorkomen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Ei / Kaas
Land van herkomst Italië