Frittata campagnola

omelet van het land
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 2 tomaten
  • 2 kleingesneden teentjes knoflook
  • 2 kleine courgettes
  • 2 selderijstengels
  • 3 eetlepel(s) olijfolie
  • 2 eetlepel(s) zelfgeraspte Parmezaanse kaas
  • 10 in stukken gescheurde verse basilicumblaadjes
  • zout
  • versgemalen zwarte peper

Instructies

  • Maak de groenten schoon en snijd ze klein.
  • Bak ze samen met de knoflook kort in de olijfolie, zodat de groente lekker knapperig blijf.
  • Klop de eieren los met de Parmezaanse kaas en voeg dit samen met het basilicum en zout en peper aan de groente toe.
  • Laat de omelet met het deksel op de pan op laag vuur stollen.
  • U kunt ook seizoensgroenten gebruiken, zoals asperges of doperwten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Ei / Voorgerechten
Land van herkomst Italië