Fusilli met gorgonzolasaus

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300-400 gram fusili
  • zout
  • peper
  • ½ deciliter melk
  • 100-150 gram verkruimelde gorgonzola
  • 30 gram boter
  • 1 deciliter slagroom
  • nootmuskaat
  • 2-3 eetlepel peterselie
  • 4-6 eetlepel Parmezaan

Instructies

  • Kook de fusilli beetgaar.
  • Verwarm de melk met de gorgonzola, boter en slagroom 4 - 6 minuten in een steelpan tot de gorgonola gesmolten is en de saus de goede dikte heeft.
  • Breng op smaak met zout, peper, nootmuskaat en peterselie.
  • Meng de saus door de uitgelekte pasta en strooi de parmezaanse kaas erover.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pasta
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch