Fusilli met roomsaus

Fusilli met roomsaus

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 g fusilli pasta
  • 1 zak broccoliroosjes 300 g
  • 1 schaaltje cherry trostomaten ca. 200 g
  • 1 ui
  • 1 eetlepel(s) olijfolie
  • 1 pakje Boursin 150 g
  • 150 ml koksroom pakje a 200 ml
  • zout
  • peper

Instructies

  • Fusilli koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Laatste 4 minuten broccoli toevoegen en meekoken.
  • Intussen tomaten wassen en halveren.
  • Ui pellen en snipperen.
  • In pan olie verhitten en ui ca. 2 minuten fruiten.
  • Boursin en koksroom toevoegen en op laag vuur kaas al roerend laten smelten.
  • Tomaat toevoegen en ca. 1 minuut meeverwarmen.
  • Saus op smaak brengen met zout en peper.
  • Fusilli en broccoli mengen met saus.
  • Direct serveren.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Pasta
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch