Fusilli met zalm

Fusilli met zalm

Porties: 2 personen
Voorbereidingstijd 30 minuten
Bereidingstijd: 18 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 160 gram fusilli
  • 250 gram zalm
  • 1 courgette
  • 20 cl kookroom
  • 1 citroen
  • ½ bosje bieslook
  • 2 el olijfolie
  • zout
  • peper
  • 1 tl paprikapoeder

Instructies

  • Instructies
  • Was de courgette en snijd ze in plakjes.
  • Zet een koekenpan met de helft van de olijfolie op midden hoog vuur.
  • Bestrooi met wat zout, paprikapoeder en peper.
  • Bak tot ze een mooi kleurtje hebben.
  • Haal ze ui de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier.
  • Voeg de rest van de olijolie toe en bak de zalm met wat zout en peper.
  • Haal de zalm uit de pan en snijd in blokjes.
  • Kook de fusilli volgens de aanwijzing op de verpakking.
  • Snijd de citroen door midden en snijd een plakje van elke helft.
  • Deglaceer de pan met het sap van de rest van de citroen.
  • Voeg de kookroom toe en laat een beetje inkoken.
  • Voeg de fusilli, de zalm en de courgette toe aan de saus.
  • Meng voorzichtig door elkaar.
  • Proef en breng, indien nodig, verder op smaak met zout en peper.
  • Snijd de bieslook in ringetjes.
  • Verdeel over de borden en garneer met de bieslook en de schijfjes citroen..

Voedingswaarden

Calories: 829 kcal
————————————————————————————————–
Recept categorieën Pasta / Vis / Zalm