Fusillisalade met ham en artisjokken

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 250 gram fusilli spiraalpasta
  • zout
  • peper
  • 300 gram wortel in dunne plakjes
  • 100 gram magere achterham dungesneden
  • 1 blik artisjokharten 330 gr netto, uitgelekt
  • 75 gram umer
  • 1 teentje knoflook fijngeperst
  • 2 eetlepels bieslook fijngesneden

Instructies

  • Kook de pasta in ruim water met zout volgens de gebruiksaanwijzing gaar, spoel hem daarna koud en laat uitlekken.
  • Kook de wortel in kokend water ± 5 minuten, spoel hem daarna koud en laat uitlekken.
  • Snijd de ham in dunne reepjes en de artisjokken in schijfjes.
  • Meng de pasta met de wortel, ham en artisjokken en de umer met de knoflook, zout en peper.
  • Vermeng de saus met de salade en bestrooi met bieslook.
————————————————————————————————–
Recept categorieën Pasta / Salade