Gamba’s à la crème fraîche

Gamba’s à la crème fraîche

Porties: 2 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 12 st gamba's
  • 25 cl crème fraîche
  • 25 gram boter
  • snufje zout
  • 1 kl provincaalse kruiden
  • 1 teentje knoflook
  • 4 druppels tabasco

Instructies

  • Zet alle ingrediënten klaar.
  • Snipper de knoflook.
  • Verhit de boter in een koekenpan en bak de gamba's gedurende 2 à 3 minuten.
  • Laat iets afkoelen en pel ze dan.
  • Voeg de knoflook, de provencaalse kruiden, de crème fraîche, zout en de tabasco toe aan het bakvet.
  • Roer alles goed door elkaar.
  • Laat iets inkoken.
  • Voeg de gepelde gamba's toe en laat even opwarmen.
  • Verdeel over de borden.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Voorgerechten / Zeevruchten