Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 400 gram gepelde rauwe garnalen
- 120 ml Hoisinsaus
- 1 el rijstazijn
- 2 el zoete sojasaus
- zout peper
- 2 el sesamolie
- 2 el sesamzaadjes
- 2 el gehakte pinda’s
- 1 ui gesnipperd
- 2 lente ui
Instructies
- Meng in een kom de hoisinsaus, rijstazijn, sojasaus en wat peper.
- Zet apart.
- Zout en peper de garnalen.
- Verhit op midden-hoog vuur de sesamolie in een wok.
- Voeg de gesneden ui toe en bak deze tot zij glazig en zacht zijn.
- Voeg dan de garnalen toe en bak deze aan beide zijden 2 minuten.
- Voeg de saus toe en laat nog 2 minuten aan iedere zijde bakken.
- Draai het vuur eventueel lager zodat ze niet te gaar worden.
- Verdeel de garnalen over de borden.
- Bestrooi met sesamzaadjes en pinda’s en de in ringetjes gesneden lente ui.